Saturday, 13 October 2012

YEEAAAYYYY!!! Dah baekkk & NO MORE KURAP!!!


Al-Hamdulillahhhh... Rabito-ku dua-dua dah kembali sihat dan aktif macam selaluuu.. Risau sangat sebelum ni sampai takut-takut nak pegang diaorang. Dok aja dalam 'cage' hajer kerjanya. Alooo loo looo looo... Sampai hati xmo pegang ek??? Tak bulehhh... Doc kan pesan sroh KUARANTIN dulu sementara nunggu nak baekkk... Tak hengat???

Sakit apa??? Tengok SINI. MMMmm... For those yang memula bela macam Kami ni sure CUAK kalau tetiba jadi cenggini kenzzz. But no worries sebab senang aja... Bawak gi jumpa doktor haiwan. Henjet sekali dalam seminggu sihat laaa..


Seronot bila dapat lihat si Gloo tu berselera semula. Nowdays, setiap kali waktu lunch, Aku bagi makan carrot. Feveret dia tuh!!! Snoo tu menompang la samaaaa... Hikk hikksss... Kadang-kadang bagi kangkung juga. Tapi kangkung tu diaorang ni kurengzzzzz laa.. Napa ek??? Rata-rata ramai yang bagi rabito mereka makan kangkung.. Herrmmm.. Agaknya Snoo&gGloo paham kot, tuan dia jarang-jarang gi pasor tak??? Khahahah hahahahaa... *payah weh nak carik kangkung kat siniiii...*

Tak kesah laaa.. Karot pown karot la hehhhh... Mak pon suka karot gak.. Sebab tu Mak suka mengarot.. Eh??? Ke situ plakkk....

Snoo&Gloo dengar pesan ni bebaek hokeh, lepas ni takmo sakit-sakitan lagi yaaa... Risau tauuuu... See, Bapak pon risau sangat sampai Bapak belikan sesuatu khusus buat kamooo dan kamoooo kesayangan Kami semua. Dengan harapan cepat-cepat sembuh dan tak sakit lagi. Insya-allahhh..

Asah gigi *tak ingat nama bende tuhh..*
Pemotong kuku *makkk aiii...*


Amacam??? Suker tak??? Suker tak???

Kalau macam ni selalu kan best.. Alangkah bahagianya hidup jadi Rabito ekkk...

video


In future apa kata kita buat cenggini, ndak tak???

google: http://zuzutop.com/tag/pet-clothes/
google
google

EERRRRRRRRrrrrrrrr....

TEBIAT ke hapa?????

No comments:

Post a Comment

Sila lah sila yaaa... "SHARING IS CARING'.. :p