Thursday, 27 September 2012

BASH-day Aidil yang ke 3 tahooonnn!!!!


HOOOYYYEEEHHHH!!!! Sapa dah jadi 3 tahun umornya niehhh???? Cer teka... Cer tekaaa... Berjaya kalu dapat gegula, meh... Hiihihihiii hiiii... POYO jer 'title-post' tu tauuu.. BASH apekemender!!! DUSH DUSH DUSHHHH ya hado lah!! Mau????

GGRRRRR... GGgggrrrraaaam sesangat kat En Suami. WHY??? Ada ka patot dia bleh tersilap, hengat si Aidil umornya 4 tahon??? Haaallluuuu.. He is 3 years old la Beeee... Macam la kita ni beranak ramai na setiap tahun sorang - mati Mak kalau lagu tuh haihhh... What to do kenzzz.. Dah terbeli so Kita carry-on aja la da parteh bebeh!!! Yeeehaaa ariba aribaaahhh!!!

Cover dengan candles.. Chehhh..

Nothing special untuk orang laen but for US, happening wwoooooo... Siap ada 'drama' agikkk. Si Aidil rilek aja gaya dia. Tak sabor nak tiup 'api' katanya. *lilin la deiii...* Abang Adam plak merajok plakk walhal besday dia dah lepas!! Tiba plak Bapak kena gi 'mujuk' kejappp.. Nanti korunk tengok la ropa Adam kat video.. Macam-macam halll!!! Alif??? Budak perasan kononnya besday dia. Sabar yer En Alif oiii... Awak punya masa Hari Raya Haji sok.. *bulan depannya ajaaaa...* Then follow by ME!!! Hehehhh hehehh hehhh... Teruja!!!

Bestday Boy!!!
Adam merajok!!!
Muka protes si Adam.. Bapak tak layan masa ni...
Daaaa....
Budak tak reti nak senyum bebetolll..
Ma BOYYZzzzz...

Since birthday Aidil & Alif cuma selang sebulan aja, Kita celebrate sekali la ekkk.. Bulan depan, Insya-allah masa Raya Haji ndak tak??? Nenek nak jamu LAKSA katanyaaa.. Hehehhh hehehhh.. Kita wait and see how la ekkk.. Tak janjiiii... Present??? MMMmmppphhhh.. Kena tanya Bapak lorhhh. Tapi rasanya tak ada sebab you all memanjang nya dapat 'present' tiap kali keluar pon kann... What if Kita plan for another Family-Holiday??? Tapak kaki dah gatal nieh.. Rasa lamaaaaa dah tak 'jenjalan' since puasa arituh.. Picnic kaa??? Ibu okey jaaa... Boley Bapak nyerrr??? Ngeeee...

While nak nunggu plannya tuh, sekian adalah the rest of the pics taken semalam. Plus VIDEO yang ntah apa-apa.. Jadi la kenzzzzz... As long as We are Happy!!! HAPPY FAMILY!!!! *syukur Al-Hamdulillahhhh...*

Brothers
ewahhh...
Us
Us again..
Nyummm nyummm...
Haip!!
MMMmmmmm...
MMmmm jugaaa...

Selamat Hari jadi Aidil Zhaquan!!!!! You are one year older nowwwww.... MMmuuahhh!!! MMMUuuuaaahhh!!! MMMuuuaaahhhh!!!! All the BEST for you sayangggg...

video


Pssttt.. Seee???? Adam merajokkkkk.... Hahahha hahahahaa... *lepas nanes tuhhh...* Hahaah hahaha... Adammm owhh Adammm...

1 comment:

Sila lah sila yaaa... "SHARING IS CARING'.. :p