Friday, 24 February 2012

Pusat Sains Negara-ACTROID


Al-kisah sebenarnya perkara ni dah makan hari jugakkkk... Tiba tahap KEMALASAN yang ter-LAMPAU sangat khennnn.... Haahhaaaaa... Elehhhh... Mak pong ada juga 'hangin tak baek' kengkadangggg... Tuntutan bulanan owang kata!!! Ahaks!!!

Asek jenjalan jauhhhh jerrr.. Kali ni kitaorang gi dekat-dekat udah lerrr... Memang dekat sangat!!! Sepelaung jaaa.... Ingat bleh tengok DINASOUR!! Ropanya zaman tu dah pupos!!! Hahahhaaaaa... Tak laaa.. Kitaorang yang back-dated... Show Dinasour tu yang lepas-lepas punyaaa...*kan dah nyesallll...*

Tibai jer la... Yang suka budak-budakkkk... EH??? Ye ker budak-budak jer yang suka??? Hahahahaaaa!!!! Sama la Ibu Bapak nyer 2x5 jugerrrr.... JAKUN!!!! Bapak Jakun!!! Ibu Jakun!!! Anak-anak pon Jakun sama!!!!

Errr....

Tonggeng bang???

Takowtt ka???

Baiknya Bapakkkk...

Alif tukang tengok jaaa...

Bapak tengah wat demo kat Adam...

Dia ni tau picit jerrr...

Pon sama jugerrr....

Dah pueh tu Kami keluar ke rumag tengah bangunan pulak... PERGGHHH!!! Budak-budak ni apalagikkk!!! IN HEAVEN la IBUUUUUU!!!! Tak tipu wehhhh.... Seronok ajaaaa..... Jadilah bebudak sesekali tu apa la salahnyaaa... Hihihiiiii....









Lepas tu ke sini plakkk.... Ibu dan Bapak OVER-REACT pon ada masa nihhh... Menyimbau kembali zaman sekolahhh... Zaman beringus.... Hehehheeeee... Nostalgiaaaa!!!!

Pasangan KENIT yang serasi....

Ada ke slimming-effect di situ???

Weeee....

Eh???

Mana HAMSTER tu???
video
  

Later ke mana pula??? Berehat satttt... Nengok SHOW kejapppp... Tak lama pon tontonnya sebab 'bontot' dah panas!!!! Budak-budak ni nak gi nengok MISS ACTROID nu haaaa... Adergghhh!!!!




Nak tengok ACTROID tu kena naik ke level lagi satu... Alllaaahhhhhh!!! Ingat amender la khennn... Biasa jer Cik Robot tu bergerak dan bercakappp... Ingat apa lah memula tadinyaaa... Overall kira CAN-DO lahhhh... Mujoq harga tiket tak mahallll.... Layan tetap layannn!!! Khiii hihihiiihiiii....

Minah tu...

Tiba...Adam kat blakang nuuuu...

Macam kuchenggg kauuuu!!!!
Takot ke memaluuu???

Asek nak pichetttt jaaa...

with genggggg...
Hahahhaaaaa...

Mak nak glamer jugaaa...

SO kalau korang BORING-BORING sok, apakata 'melepak' je kat sini??? Tak kena bayaw banyak mana pownnn.. *tiba kedekut naperrrr????* Selamat pon selamat.. Redup dari panas dan hujan... Surau ada... Tampat makan adaaaa... Pool nak mandi-manda pon hader...*kata En Suami la sebab dia yang nampak...Aku tak nampak sebab dah tersandor kekenyangan-buleh????ahaks!!* Sebab dah kenyang la jugak Aku sampai lupa nak snap pic ....

Serius beb!!! Makan dia SEDAPPPP amat meskupon tak banayk choice... En Suami makan Nasik Champor... Anak-anak makan Nasik Ayam... Ibu budak makan Laksa.. Perghhh!!! Berbaloi-baloiii!!! Sampai Aku TAPAU 3 bungkos LAKSA bawak balik makan tahuuuuu... *1 untuk Aku lagi 2 untuk Mak dan Erin lerrr...Aku bukan BUROK LANTAK wehhhh...* Hahahahaaaaa... Pelagikkkk!!! Esok gak Aku nak gi dana makan LAKSA tuhhhh....

PERGGHHH!!!!

No comments:

Post a Comment

Sila lah sila yaaa... "SHARING IS CARING'.. :p