Monday, 2 January 2012

NEW YEAR 2012


HAPPY NEW YEAR SEMUAAA!!!! Sempat lagi kheeennnn... Tak terlambat sehhh... Apapon sebut ja 'tahun baru' sudah semestinya semua akan 'menanam' azam baru juga ye tak??? And hopcoz la rata-rata nak jadi lebih baik dari yang sebelumnya juga!!! Same goes with me dear all...

Orang tetua kata, barang yang lepas jangan dikenang-kenang!!! Move foward!!! Apa yang kurang kita masih berupaya 'memperbaiki' lagi tahun ni.. Apa susahhh!!! The time won't stop just for you anyway!!! Sila 'jalan' terus hokehhhh!!!

Apa azam Aku??? Tak perlu susah-susah... Biasa-biasa jaaa.. Macm yang Aku POST kat FB tuuu...
"Sy ingin lakukan lebih baik serta xtra +tive dlm hidup. ingin lebih membahagiakan keluarga. ingin baby gurl-twins. ingin berjasa pada ibu sblm terlewat. ingin kurangkan pembaziran masa,tenaga&harta pd hal yg tak berfaedah. ingin kembali manja&sygkan diri ini. ingin lebih berkasih-syg. ingin lebih bykkan ketawa.ingin haiwan peliharaan. ingin L. Anda??"
Babu ge-gurl TWINS tu yang tak tahan derrr... Hahahhaaaa!! Weyyyy... Mana korunk tahu kan kalau dah namamya REZEKI!!! Mak ada 'twins-blood' tauuu... Hahahahaa... Both side agikkk... (gelakkk jangan tak gelakkk nokkksss...)

Apa yang Aku buat pada malam New Year Eve??? Lepak ARMADA buleh??? En Suami punya last-minute idea la ni gara-gara nak tengok 'fire-works' punya pasal.... Well, Mak follow ajaaa... We had 'dine-in dinner' with kiddos and later tercongok tepi window tunggu jam 12tgh malam.. (act En Suami layan bola malam tu-padan muka kalah!!!)

Agak-agak dapat tak tgk 'fire-works' tu dari sini???
Biasa la....
Anak-anakkk...
Ibu dan Bapak punyerrr...
Jaauuhhhh... BB tak 'clear' benor pic nyaaa...
Esok pagi jalan 'lengang' beb!!!!

Kan Aku dah kata... Biasa jaaa!!! Tapi 'tensen' gak la malam tu sebab 'fire-works' tu main kat tepi building kami ja sebenarnyaaa... Camner nak tengok!!! Nampak bias-bias kat cermin building FUJIFILM tu jaaa.. Laannnsssiiiyyyaaawww!!!!

video

01/01/2012 buat apa pulakkk???? Takkan semua nak cerita wehhh... Shorten the story Kami 'merayap' hop cozzz... Last destination adalah rumah Mak di Sentul. Orang tua tidak dilupa. Rezeki lebih kita bahagi-bahagikan walaupon tak banyak mana... Itukan antara Azam Thahun Baru Aku: Ingin lebih berjasa kepada orang tua.. Al-Hamdulillah!!! Terima kasih En Suami kerana memahami..

Next 'story' kena tunggu la yeaaa.... Assalammualaikummmm....

No comments:

Post a Comment

Sila lah sila yaaa... "SHARING IS CARING'.. :p