Tuesday, 20 December 2011

KEMAROK PINK la derrr....



HEH!!! Apa dah jadik niehhh??? All of SUDDEN I am SSOOOO into PINK - kaler mehhh.. Hadoihhh!!! Tetiba rasa nak feel-ing SWEET-SWEET once again.. Buang tebiat apa??? Hahahhaaaaa haaaa...

NOOOO lah weiii... Azam baru sebenarnyaaa... Mana lah tau kan... Well, this is 1 step (1st step act..) untuk memperoleh anak perempuan.. Errr.. Secara PSYCHOLOGY lahhh.. The following steps tak tau lagii.. (macam-macam halll la ko ni tauu...) Aiii, 'mengader' ye ko kata haku??? Suka lah nak ngata pownn.... Bukannya Aku nak dress up as BABY-DOOL tu... Ko giler!!! Aku tau lah camner!!! Jangan DENGKI pulak hokehhh!!!!

Masya-allah... Tak sedar rupanya aku dalam minggu ni ja purchased 4 items online yang kalernya PINK.. (satu tu kaler RED- konsider adik beradik pink la gak tuhhh..) Aku sudah tertarik dowhhh... Giler SWEET nyaaaa.... Meh tengok apa Aku dah 'splurge' tu.. Now I'm just waiting for the ADIK POS-MEN to deliver the 'barangs' to meee... WWeeeHHhuuuuUUu!!!!

FAKE jaaa yang mampu.. Sok kalau dah 'jahanam' beli baru ja tak susahh..ngeee...
Baru terasa macam still SWEET 16 giteww... Bweeekk!!!
SSoooo FEMININE...
SEXY harrr????

Hohohoooo...hoooo... INTERESTED anyone???? CHEEAAPPP!!!!!



2 comments:

  1. Kasut itam tu meme menarik, da bomb!
    Mane beli???

    ReplyDelete
  2. kasut amenderrr??? Seluwaw la derrrr...

    ReplyDelete

Sila lah sila yaaa... "SHARING IS CARING'.. :p