Tuesday, 13 December 2011

KAMPONG BOYS!!!

My Kampong Boys!!!

HAR HARRR HARRR!!! Mau gelak bosaw den nengok pic ni haaa... Terbayang-bayang camner la ropanya mas KAMI yang 5 beranak ni naik MOTO ni round kampong tempohari... Abes orang sekampong menjongah nak nengokkan anak sapo lah yang bikin HAVOC tu ha ketawa ngilai bagai macam kena 'rasok' dek antu!!! Hehehheheee hihiihiiii... (ketawa yang bona eeee laa bukan ngilaiii!!!)

Sumer ni kebetulan aja.. Gara-gara Mak nak balik SENTUL (umah dia laaa...) makanya KAMI pergi la nak menjemput... Alang-alang memang tak ada plan yang khusus khennn.. SELANGOR cuti Isnin tu ponnn... Dapatla semalam di kampong!!! Cukoplahhh... TAPI 'seronok' toksah cakap laaa... Rasa macam nak jadi KAMPONG BOYS!!!! OOOpppsss!!! Aku ni jadi Mak Budak Kampong Boys nyerrr leee...

Paham-paham je la dok 'bandar' jadi budak-budak ni 'xcited' la bila balik kampong tu ha... Habes AYAM , KAMBING segala bagai binatang yang jumpa dikejarnya!!! Tak cukop tanah berlari!!!

Ni dok perati Nek Long bersiap nak g NOREH ke, tengok AYAM kat luwaw???

Dok perati ONYANG ka AYAM???



Muka bersalah gara-gara terjatuh!! Kan Bapak pesan men bebaik...

Mandi TOGEL!!!

Cikgu Bapak ngajor anak eja A.Y.A.M

Round kampong yok!!



Mana satu nak tangkap dulu niehhh???

"Baby Ibu???"

Eleeehhh!!! En Suami apa kuranggg... Sama 2x5 jerrr... Hehehhhhh!!! Aku??? Aku??? Aku jadi 'supporter' ja dari belakang - tukang ngapikan.... Kasi UP lebey jadi diaorang pon SYIIOOOKKK lebey gakkk!!! Ngeeee.... Seronok punya seronok, esoknya nak balik dah pulak rasa MALAS semacam daa... Amik ko dia punya PENANGAN!!!!

Tak perrrr... Kampong Solok Limau Nipis  kat Ramuan China Kechil, Melaka tu bukannya jaohhh powwwnnnn... Next time kita balik lagi ok!!! Kali ni pagi petang siang malam kita CHOP motor tu wat ronda-ronda agikkk!!! YYeezzzAAAaaaAa!!!!

Boley ka Paknyerrr????

Tak cukop 'korum' niehhhh....
video

No comments:

Post a Comment

Sila lah sila yaaa... "SHARING IS CARING'.. :p