Friday, 4 November 2011

ULTRAMAN-seriously addicted.....



Salam semua...Hahahahhaaaa...Nak tergelak besaw bila sebot tentang ULTRAMAN nih.Sebabnya nak kata anak-anak yg btol-btol minat pada asalnya ATAU sebenar-benarnya BAPAK yg jd MASTER-MINDnyer????MMMMhhmmmmm...Xkesahlah asal they got something in common-same interest..Namapon BOYS..(xsedor sorang tu dah jadi bapak budakkk...kenkadang ngalahkan perangai budak-budak...)

video
Sila beratorrr....Yg besar belakang kecik depan ok...

Ini sebahagiam patung yg tersimpan rapi dalam lemari.Masa snap pic ni MR B sedang re-arrange semua koleksi yg bercampor-adok tu...Xcampor yg patah kaki tangan la bagai lg..Perghh!!!Boleh bukak museum lah kalau macam ni punya gaya!!


Suker xterkata ya...
@Sg Wang
Fffuhhh...cayalah dapat salammm.....

Gara-gara minat yang mendalam (kononn...) makanya MR B@BAPAK dgn senang hati membawa lah kami semua dok nyibok-nyibokkan diri dlm setiap xtvt yg berkaitan dengannya.Paling latest @SG WANG tu lah..Ramaila umat xpayah cter!!Sabor je la & mujur anak-anak ku 'well behave'..Hihihiiiii..(noti-noti kita balik jer karang:pesan bapak mereka)

Best bday pezent eva frm cousin sis...
Adam@2y dgn d biggest OTOMAN nyer....
Yeeaahhh!!!
Aidil ni lebih minat resakse sebenarnyerr..
Special made tauuuu.....
Some of d CD's

Tuuu dia sum of da pic yg bleh dikongsi...Banyak lagi kalu nak tau..Dalam pada itu ada 1 jer lagi hajat istimewa IBU buat anak-anak ibu..JEN JENNN JENNGGG!!!!Errmmm..Nak buat sendiri OR?????

Nak kek cengini..Sponsor????hehehheeee...
Cuppy yg sunggoh chommeelllsss....
Dalam perancangan nak buat sendiri..Takkpon tempah jer,hahahahhaaaa..

Nggeeee...1 hajat yea???Hahahahhaaaa...Xkira..xkira..All above combined as ONE la huhhh....Insya-allah ye anak-anak..Selagi nyawa dikandung badan IBU will try to make it hokeyyhhh..SAYANG ANAK-ANAK IBU!!!!

Play tugeder-geder hokehhh......

No comments:

Post a Comment

Sila lah sila yaaa... "SHARING IS CARING'.. :p