Saturday, 6 October 2012

ZOMBIE-TIME!!!! Part 1

google

Chiehhh!!! Zombie nieh ropanyaaa... Bapak dan anak-anak once pernah 'kemarok' main game niehhh. Tak paham la Aku kenapa... I guess, dah namanya pon kaum lelaki ye tak??? Hhhheerrrmmmm... Mintak mahap ler sebab Mak langsung not interested hokeh!!! Shopping kalu, Mak okey laaa.. Ahaks!!!

Apa yang seronotnya?? Ntah??? Perasan yang En Suami sampai 'tensi-tensi' kengkadang tuh.. Apasal??? Ceciter.. Ceciterrr... Strategy beb... Main nih kena ada good strategy-planning!!! Orang tua boleh la nak plan-plan. Tapi sampai si Adam pown 'sangkot' sama mainnya camna tuh??? Senang ker susah bebenornya?? Hahahah hahahahaa... Tak plak pernah nengok Adam tu 'tensi' Bapaknya???

Bapak main dengan penuh perasaan sesangat kowt niii... Tu yang 'over-act'.. Huh!!! Macam budak-budak plakkk... Terlebih macam budak walhal awak tu dah tua!!!!

google

Cenggini la games tu ropanya.. Khayal tau kalau dah main. Tak sedor terbabas masa sembahyang!!! Astaga!!! Tu yang buat Aku nak 'ngamok' satu rumah tu!!! Dalam PC ada game nih.. Dalam Tab ada jugak.. Dalam HP Bapaknya pon sama???? Kemarok tol la!!!

Nak tengok gaya Bapaknya main game nih??? Nah amekkkk...

video

Adam pon pandai tauuu... Siap bagi 'advise' plak kat Bapak diaaa.. MMmmmm... Anak dengan Bapak samaaaa ajaaaaaa....  Kesian Aku terkontang-kanting main BARBIE sensorang... BARBIE??? Kahh kahh kahhhh... Barbie la sangat yerrr... *blweeekkk...*

Nak 'skodeng' tempat nak downloads game nieh tak??? Ushar-ushar kejap tadikk.. Saja menggatal!! Jengah SINI dan juga SINI. Cakap lebih-lebih tak pandai so pepandai sendirik la kengkorang.. Korang kan lebih arif dan pandaiiii.... Ngeeee...

No comments:

Post a Comment

Sila lah sila yaaa... "SHARING IS CARING'.. :p