Saturday, 25 February 2012

Eilmu Technopreneur & Innovation Fair

ECCHHIIIEEEHHH!!!! Bunyik 'title' our story-mory for tday very the VAAASSSZZZZ kheeennn.... Aku sendirik amat kureng mengerti apa maksud sumer tuh tau... *ngaku diri tak pandai sangat-malas nak kerah kepala otak nihhh...dah karatss...* Yang pasti ianya adalah satu pameran keusahawanan-betol tak???? Ngeeee....

Sebenarnya semua ni gara-gara 'posting' BoiBoi Boy la itu hari cerita 'maskot' diaorang akan buat 'appearance' sekejappp... Nu ha kat Midvalley Exhibtion Centre kat Level 3... Kat Food-court tuuu.. Bergegas la apalagi ngejar masa jam 5ptg nak ada sana... Seb baik sempatttt... Nak tunggu jam 8mlm tu mintak mahap laaa... Tak kuasa nyahhh!!!!

BoiBoi Boy & Yaya

Upin&Ipin pon ada lahhh...

With Ipin... (Aidil tu takowwwtttt..hahahahhaaaa...)

Upin&Ipin menari-nariii...

Si PENAKOT Aidil lalu belakanggggg ajaaa...

With Upin...

Cukop 'kuota' kitaorang nak try lepak satu tempat ni haaa.. Tempat bebudak memainnnn... Sekali check rege dia----RM28 for 2y above and RM22 for below than 2y... Mak Bapak hopcoz FREE tapi kalau ada additional orang tua dia charge extra RM3 per-head... PERGGHHH!!!! Giler melampau mahal!!! Tempat main adalah sekangkang kera sehhh!!! Best lagi kat OneUtama atau Ikano Power Centre nu haaa.. Tak pong baek pergi beli 'toys' aja kat TOYs R Us kheeennnn... Beli buku kaaa...


Mahal pasal dia 'include' aktiviti' sekali itu Aku tak sure lahhh... Tu meja-meja kat atas tu memulanya ada diaorang 'open table' buat sumting awalnyaaaa... Ishhh!!! Tak best!! Tak besttt!!! Akhirnya budak-budak ni maen permainan 'makan duit' kat depan tu ajerrr.. RM2 sekali pusing dowhhh!!! *memang cekik darah tolll!!!*

Jadi lahhh...

After that Kami ke MPH... MPH tengah 'reno' korang tau tak??? So 'temporary' dia beroperasi di LG. Konon nak carikkan Aam buku PETER & JANE.. Alih-alih tak der stok la pulakkkk... Aku nak 'starter' dulu... Hadoihhh!!!! Mana la Aku nak raba buku nihhh??? Kat FB ada link jual 12 set complete dalam RM300++ ADERGGGHHH!!! Mau terkucil dibuatnya!!!! Adam kena mula pelan-pelan.... KUMON pon tak abes agikkk.... *terpaksa lupakan niat yang baek tu wat sementara...huhuhuhuuuu...*


Dah letih konon nak balik lahhh... Alih-alih si Adam ajak makan la pulakkk... Malas fikir panjang Bapak teros melulu masok satu tempat ni ha POPEYES namanyaaaa... FAST-FOOD la tuhhhh!!! Belasah jer laaaa... Aku mana ada pernah nolak bab-bab makan wehhh... Hihihiiii... Siap TAPAU agikkk!!! *jangan salah sangka yerrr... bukan burok lantak TAPI tak sempat nak abeskannn...*

Penat punya pasal sampai ada yang tertido atas meja sehhh... Kesian Aidilll... Hahahhaaaaa... Tu yang makan laju-laju sebab kesian nengoknya makan sambil terlelap-lelap... Hihihiiii.. Lagi satu ropanya Bapak MALU sebab tengah syiookkk makan tetiba dia perasan kaler baju sama dengan 'staff' punya uniform-kaler ORen... Hahahhaaaa... *ntah apa-apa lah Bapak niehhh* Layankan jer la candid pic dengan video ni ehhhh....

Syok baca-baca, tetiba senyappp...

Tertido!!!!

Ada 'air liur basi' tuhhh....

Nak makan or nak tido nih???

Dia ni 'bedal' jaaa....
video


Dah kenyang tu pe lagikkk???? Balik laaa... Solat Magrib kat rumahhhh...*mujor rumah dekat jaaaa...* Surau MIDVALLEY macam nak pechah Aku nengoknyerrr... Al-Hamdulillahhh!!! Tapi Kami selesa lagi di rumahhhh... MISSION ACCOMPLISHED!!!!

No comments:

Post a Comment

Sila lah sila yaaa... "SHARING IS CARING'.. :p